Verf Spuiten

Spuitwerk
Voor een exclusieve afwerking

Spuitwerkzaamheden

Het Airless spuiten van uw wanden plafonds deuren en kozijnen is zeker een stukje verfraaiing maar zeker ook uiterst belangrijk voor de bescherming van uw woning. En is daarom nooit een overbodige luxe. Door te zorgen dat het schilderwerk zijn goede staat behoudt geeft u de ondergronden de juiste bescherming en uitstraling.

Daarom raden wij ook altijd aan om af te werken in 2 lagen i.v.m. de laagdikte op te bouwen om de juiste bescherming te kunnen bieden. 

Verf spuiten

Dit word mogelijk gemaakt door gebruik van Graco Airless en Air-Assisted spuitapparatuur.

Dit zorgt voor fijne nevel en een sublieme afwerking.  Snel en glad resultaat zonder structuur van kwasten en of rollers.

Bij het spuiten brengen wij een hogere verflaagdikte aan zodat het eindresultaat een stuk duurzamer is.

Lak verf spuiten

Lak verf spuiten zorgt ervoor dat u kozijnen,  deuren of plinten strak en egaal worden afgewerkt. Zoals bij het latex spuiten zonder strepen of banen. Ook hiervoor gebruiken wij een Graco spuitapparatuur. 

Wij voorzien al u houtwerk van een nieuwe frisse strakke en gladde lak laag. 

Voordat wij aan de slag gaan zorgen wij ervoor dat alle niet te schilderen delen worden afgeplakt. denk hierbij aan u vloer , keukens en of badkamers.

Wij beginnen uiteraard als allereerst met het ontvetten van de ondergrond, na het ontvetten schuren wij het oppervlak met professionele schuurmachines. Omdat al onze machines zijn voorzien van een stofafzuiging, Heeft u minimale overlast van stof.

Na het schuren lopen wij de ondergrond na op oneffenheden die wij uiteraard weer mooi glad zullen repareren. 

Nogmaals schuren wij de ondergrond weer op om te zorgen voor een gladde oppervlakte.

Alle inwendige en uitwendige naden kitten wij dicht voor een strak eind resultaat. Nogmaals ontvetten wij de ondergrond om te zorgen voor een goede hechting van de verven.

Nu alles goed is voorbereid kunnen wij gaan lakspuiten. Het spuiten gaat veel sneller dan met de kwast en zorgt voor een strak en glad eindresultaat.

Latex Spuiten

latex spuiten is de nieuwste applicatie voor het schilderen van uw wanden en plafonds. 

Of u nou een nieuwbouwwoning heeft of een bewoonde woning latex spuiten is mogelijk in elke situatie.

Voordat wij beginnen zorgen wij voor het vakkundig afplakken van vloeren, keukens en meubels. dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Een super strakke egale afwerking is wat u kunt verwachten van onze spuitwerkzaamheden. Door ons de laatste jaren te verdiepen in het spuiten hebben wij ons eindresultaat nog strakker kunnen maken. 

Het spuiten gaat ook vele malen sneller dan het traditionele sauzen van wanden en plafonds dit zorgt ervoor dat wij wel tot 30 % voordeliger kunnen werken.

Wat zijn de kosten per m2.

Omdat er vele verschillende prijzen zijn op internet.  Zo worden er al aanbiedingen gedaan van 3,50 per m2. Hierbij worden trucjes gebruikt om u als klant te werven. Bij zulke aanbiedingen gebeurt het vaak dat er nog een meerprijs per m2 vloer afdekken en naden afkitten per strekkende meter word berekend. Dit lijdt er al gauw voor

dat de m2 prijs van 3,50 al gauw gaat oplopen. Bij ons is all in dan ook echt all in bij onze m2 prijzen. Zitten alle bijkomende kosten zoals hierboven genoemd verwerkt in de m2 prijs. 

benieuwd naar de mogelijkheden voor u laat het ons weten

Vakkundig

Door onze passie voor het vak blijven wij leer gierig en proberen wij ons steeds door te innoveren. Zodat wij het mooiste eindresultaat kunnen behalen voor onze klanten.

Wij leveren gegarandeerd het hoogste service niveau voor een betaalbare prijs.

Snel

Binnen 24 uur antwoord op uw offerte aanvraag.

Voordelig

Spuitwerk kan wel tot 30% voordeliger zijn dan het traditioneel rollen of kwasten. Dit zorgt voor een besparing op ons arbeidsloon omdat wij veel sneller de opdracht kunnen realiseren.