Wie zijn wij

Wie zijn wij

Schildersbedrijf Felicia is een jong bedrijf. In 2016 is Ruthney Felicia voor zichzelf begonnen als ZZP-er.  En zou niets anders kunnen bedenken dat me de hoeveelheid voldoening zou geven die ik vandaag de dag krijg van het werk dat ik doe. Vanaf 2017 Wordt hij bij grotere opdrachten geassisteerd door De Latex Kampioen. Met vakkundigheid, ervaring en inzet streven zij naar perfectie en vinden het van het grootste belang dat u als klant kunt  genieten van fraai, kwalitatief goed schilderwerk. 

Voor zijn start als zelfstandige heeft Ruthney 12 jaar werkervaring opgedaan bij een schildersbedrijf in Soest. In 2009? heeft hij de schildersopleiding afgerond met de diploma’s:

Diploma A, Aspirant gezel  niveau 2 schilder 1 juni 2007

Diploma B, Gezel schilder niveau 3 1 juni 2009

Wij stellen het op prijs om met u het plan van aanpak en de planning van de werkzaamheden voorafgaand aan de uitvoering door te nemen. Hierdoor zal u zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Wij hanteren een rustige werkwijze zonder lawaai en laten na afloop van het werk de boel graag opgeruimd en schoon achter

“kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.”

Wij leveren gegarandeerd het hoogste service rondom het schilderwerk
Ruthney Felicia

wij beheersen alle applicaties

Van latex spuiten tot wand afwerkingen zoals behangen of glasvlies plakken beton cire wij blijven niet stil staan en zorgen voor steeds weer nieuwe innovaties in onze branche daardoor hebben wij een breed scala aan schilderwerkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren

Onderhoud

Door bij ons een onderhoudsplan op te stellen zorgen wij voor een ultieme bescherming voor u pand of woning. hierdoor heeft u als klant geen omkijken naar het schilderwerk. Wij zorgen van a tot z voor de gehele aanpak van planning tot uitvoering en hier mee zult u als consument voordeliger en langdurig kunnen genieten van het prachtige pand.

Kwaliteit, flexibel en goeie comunicatie

Dit zorgt voor zorgeloos schilderwerk. Door een goede communicatie en u op de hoogte te houden tijdens de werkzaamheden. Heeft u een goed beeld van wat wij doen en hoe de planning verloopt. Vaak komt het voor dat tijdens de bouw dingen toch anders gaan waardoor wij ons snel kunnen aanpassen.

De Specialist voor al uw verf- en spuitwerken