Spuitwerkzaamheden

Naast conventioneel schilderwerk met kwast en roller leveren wij ook spuitwerk. Wij passen hiervoor de Airless-methodiek toe.

Voor uw wanden en plafonds gebruiken wij latex-verf.

Voor houtwerk van deuren en kozijnen gebruiken wij watergedragen verf.

Wij werken het spuitwerk bij voorkeur af in twee lagen.

Het spuitwerk geeft een zeer fraaie afwerking en biedt de juiste bescherming.

In vergelijking met conventioneel schilderwerk heeft spuitwerk een extra strakke, streeploze afwerking door een super fijne verneveling. Het geeft daardoor een bijzonder luxe uitstraling. Tevens is spuitwerk wel tot 30 tot 40% voordeliger dan traditioneel rollen.

De laatste jaren hebben wij ons verdiept in verder verfijning en verbetering van onze methoden.

Met een verfspuit is uw gehele leegstaande woning in een tot 2 dagen omgetoverd naar de gewenste kleur voor een zeer aantrekkelijk & concurrerende tarief.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is voor grootste gedeelte verfraaiing van u woning of pand. Maar het schilderwerk binnen is natuurlijk ook belangrijk voor de staat en de bescherming van uw woning. 

Daarom is het schilderen van uw woning nooit een overbodige luxe. Het zorgt voor een goeie bescherming waardoor je ook nog is kan genieten van super strak en glad schilderwerk. Wat met het juiste kleuradvies het perfecte plaatje is met u vloer en meubels.

Onder binnen schilderwerkzaamheden verstaan wij wanden en plafonds, deuren en kozijnen, keukens en meubels, radiatoren en vloeren. Welke ondergrond dan ook alles is te spuiten met de juiste aanpak zorgen wij er voor dat de verf goed zal hechten op de ondergrond. 

Voordelig latex spuiten door de proffesionals van Schildersbedrijf Felicia

30 tot 40 % voordeliger, snel en super strak eindresultaat

30 tot 40 % voordeliger

Latex spuiten goedkoper hoezo? Het spuiten van latex zorgt voor meer afdekwerk is het antwoord wat men vaak geeft. waardoor je denkt met de roller sneller klaar te zijn. maar de besparing zit in het arbeidsloon op uurbasis. Doordat wij ruim 20 m2 per minuut spuiten met een laagdikte die gelijk staat aan 2 lagen latex aangebracht met de roller.

Kwaliteit

Door onze ervaring en passie voor het vak leveren wij elk project perfect op! Duurzame kwaliteit is van cruciaal belang. Daarom werken wij alleen met de modernste apparatuur en stellen we maximale kwaliteitseisen. Alles om perfect vakwerk te kunnen bieden.

Direct dekkend

Door de fijne nevel spuiten word er meer verf aangebracht en zo krijgen wij al na 1 laag direct een dekkende muur. Na het aanbrengen zien wij veel meer aan oneffenheden die wij dan eens zullen nalopen. Hierna volgt de 2de afwerk laag.

Strakke afwerking

Het grootste voordeel is de snelheid door latex te spuiten krijg je een super egaal eindresultaat vanwege de fijne nevel die gelijkmatig word aangebracht krijg je een strakke afwerking. Vergeleken met het rollen waarbij altijd een structuur laag wordt aangebracht.

Vraag direct u offerte aan.

€ 7,50,- per m2

meer dan 500m2

€ 8,50,- per m2

100m2 tot 500 m2

€ 9,95,- per m2

minerd dan 100 m2

Prijzen gelden vanaf 100m2. Voor tarieven onder 100 m2 rekenen wij extra toeslag.De vanaf prijzen zijn exclusief btw. Bij woningen ouder dan 2 jaar komt er 9% btw bij. Is de woning jonger dan 2 jaar dan is het btw bedrag 21%.